Homestyling

imageTjänsten Homestyling kan man använda  sig av när man vill skapa en förändring i sitt hem. Det kan vara att barnet “vuxit ur” barnrummet, eller man har en hall som alltid blir stökig eller kanske en inglasning här man inte får till den rätta trivseln.Det kan även vara ett större övergripande projekt där man vill gå igenom hela bostaden och sätter pricken över i:et med lite nya inredningsdetaljer.

Här finns även möjlighet att få konsultation innan man gör sin renovering. Bolla lite tankar och idéer med mig och kolla av om man tänkt på allt och kolla av att man inte tittat sig blind på den lösning man tror är det rätta. Det är alltid billigare att göra rätt på en gång.


 

Staging vid försäljning av bostad

treSka du sälja din bostad? Då kan det vara lönsamt att anlita oss innan.
Det finns olika lösningar för olika behov, från minsta paketet med en konsultation där vi kommer med tipsen och förslagen medan ni gör jobbet själva till en hellösning med inhyrda möbler mm

Det vanligaste och mest anlitade lösningen är ett staging/städlösning där ni anlitar bort allt städ som bör göras innan fotografering och visningar, där vissa mindre inredningsdetaljer lånas ut och ger bästa försäljningspotentialen för just er bostad.

Ring eller maila för offert.


 

Inredning av offentliga miljöer

PiteHavsbad_konferens_04_webVi påverkas på olika sätt beroende på hur vår omgivning ser ut och det gäller även i offentlig miljö.

Både kunder och personal kan alltså trivas bättre, sälja mer, komma till lugn, känna glädje osv beroende på hur den yttre miljön ser ut.

Hos oss kan ni få hjälp med att tänka ut vad det är man vill att kunderna ska känna sig, hur personalen ska må osv.

I ett väntrum hos tandläkaren vill kunden kanske känna sig trygg och lugn, medan i en butik vill man att kunden ska känna sig pigg och inspirerad osv.

Vi kan även göra skyltfönster och kundflöden för butiker.

Vi kan hjälpa er med att ert företag ska ge rätt signaler.

Ring eller maila så gör vi ett besök innan vi lämnar offertförslag.